Bilgisayar & İnternet

DUNS Numarası Nedir, Nasıl Alınır?

İngiltere'de kayıtlı şirketlerin DUNS numarasını edinmesi oldukça basittir.


DUNS, açılımı itibariyle Data Universal Numbering System, ticari firmalara benzersiz kimlik numaraları veren uluslararası bir numaralandırma servisidir. Google Play geliştirici hesabı açmak isteyenlerin sıklıkla araştırma konusu olduğu bilinmektedir. Yourukaddress.com iş birliği ile hazırladığımız bu içerikte İngiltere’de kayıtlı şirketlerin DUNS numarasını saniyeler içinde nasıl edinebileceğini anlatmaya çalışacağız.

Şirketler Evi, orijinal adıyla Companies House‘a kayıtlı tüm şirketlerin DUNS kaydı otomatik olarak oluşturulmaktadır. Dolayısıyla İngiltere’de kayıtlı bir limited şirketiniz varsa DUNS numaranızı basit bir sorguyla e-posta adresinize alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

DUNS Numarası Nasıl Sorgulanır?

https://www.dnb.co.uk/duns-number/lookup.html adresine gidin.

Şirket numaranızı yazıp, robot doğrulamasını işaretleyerek işlemi sürdürün. Bir sonraki ekranda DUNS numaranızın gönderileceği e-posta adresini girin. DUNS numaranız kısa süre içinde e-posta adresinize iletilecektir. İşlemin görsel anlatımının yapıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Bilgisayar ve İnternet Dünyasına Dair Her Türlü Soru veya Sorununuzu Soru Sor sayfamızdan bizlere iletebilirsiniz. Sorularınız En Kısa Sürede Cevaplanacaktır.

Editör

İletişim Fakültesi mezunu, dijital içerik üreticisi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu